Met Mocca naar Cultuur naar Alles over-winnen van Nora Akachar in CC Amstel 

Zaterdag 28 januari | Inloop: 20.15 uur| Aanvang: 20.30 uur | Lokatie: CC Amstel (De Pijp) | Aanmelden

Ga zaterdag 28 januari mee Met Mocca naar Cultuur naar Alles-overwinnen van Nora Akachar. We verzamelen om 20.15 uur in theater CC Amstel (in de Pijp) voor een storytelling avond + nagesprek met de makers. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.   

Alles over-winnen
Maak kennis met de Whopper Queen. De messentrekker. De ster van het witte doek. De theatergek. Maak kennis met Nora Akachar. Met Trauma’s van Nora gaf Nora een platform aan de verhalen van anderen. Nu vertelt ze haar eigen verhaal. Eerlijk, ontdaan van alle beleefdheden en versiering. Een verhaal van (g)een gewoon meisje uit de Haagse Schilderswijk.

‘Ik wist niet waarom ik me niet op mijn plek voelde. Totdat ik het theater ontdekte. Een plek waar ik gezien werd, waar mijn verhaal mocht bestaan.’

, Met Mocca naar Cultuur naar Alles over-winnen van Nora Akachar in CC Amstel 

Meer nieuwsberichten

Met Mocca naar Cultuur naar BAAAAAA

Dinsdag 16 april 2024 | Tijd: 20.30-22.30 uur | Locatie: De Kleine Komedie | Aanmelden Ga mee Met Mocca naar Cultuur naar BAAAAAA van Circus Treurdier, een muzikale theatervoorstelling over een muurbloempje in een extreem mondige

Meer informatie »